First Day of School

Today was the first day of school for the girls, and the first day of Middle School for Gabriella. To say she was nervous would be an understatement! She got herself up at 6:40am and without any caffeine, was shaking at the breakfast table. Unfortunately, the school has no air conditioning, and it was a record high 97° :(  Both had a great day anyway, but are a little tired right now … let’s see if they’re as excited to get up tomorrow.

Gabriella setting off for a new experienceElisa Boarding the Bus to 4th Grade

This entry was posted in Elisa & Gabriella, Photos. Bookmark the permalink.

1 Response to First Day of School

 1. tante leen says:

  Dag Elisa en Gabriella!

  Ondertussen zijn er al twee dagen gepasseerd en ik ben ervan overtuigd dat jullie het fantastisch vinden 😉
  Elisa zonder grote zus en Gabriella zonder kleine zus naar school, dat moet vonken geven! Maar ik ben ervan overtuigd dat ze het weer alle twee schitterend zullen doen. Wij duimen!

  Ik moet zeggen dat zowel Lucas als Kaat niet echt enthousiast waren…Lucas zit nu in het vijfde (!) jaar en volgt de Latijn -wiskunde. Kaat (derde jaar) volgt nu de wetenschappen-wiskunde.Ze heeft heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang getwijfeld om verder de Latijn-wiskunde te volgen, maar uiteindelijk niet gekozen..om de volgende week te zeggen weer wel, dan ,weer niet, enz…ik hou mijn hart vast..
  Langs de ene kant vindt ze Latijn leuk en dan weer niet, ….Zware bevalling….

  verder hier alles ok. We kabbelen rustig verder.
  Hou jullie goed, kus, tante Leen en co.

Leave a Reply